Nieuws

     
  Het nieuwe peer support project: Safe 'n Sound  
     
Geplaatst op: 02/08/2015

Het is een feit geworden: sinds juli 2015 zijn het Antwerpse project Breakline (deelwerking van CGG Vagga) en het West-Vlaamse project Vitalsounds (deelwerking van CAW-Zuid-West-Vlaanderen) samengesmolten tot het nieuwe peer support project: Safe 'n Sound!

 

Voorheen was er reeds samenwerking tussen beide projecten op bijvoorbeeld I Love Techno, maar beide projecten hadden nog steeds hun eigen coördinator, eigen partypeer-/vrijwilligerswerking, infofolders, website, enz.

 

Sinds dit jaar worden de krachten gebundeld en worden beide projectwerkingen gestroomlijnd tot één peer support project gericht op het elektronische uitgaansleven over gans Vlaanderen.

 

De website www.vitalsounds.be blijft nog even verder bestaan, en is vooral nog handig om meer informatie te verkrijgen over de effecten, risico's en risicobeperkende tips van partydrugs (via de rubriek Vitalfacts), maar in 2016 zal hard worden gewerkt aan een nieuwe website waar het beste van beide projecten wordt gebundeld tot een nieuwe webstek. Momenteel is al een voorlopige website gelanceerd: www.safensound.be

 

Maar meer vernemen jullie dus in 2016!


Het Safe ‘n Sound-team,
 

  • Bert Hauspie (verantwoordelijke provincie West-Vlaanderen)

  • Bert Boone (verantwoordelijke provincie Oost-Vlaanderen en Antwerpen)

  • Kimberly Michiels (verantwoordelijke provincie Vlaams-Brabant)

  • Wannes Broux (verantwoordelijke provincie Limburg)

  • Martijn Onsia (coördinator)

  • Email this Page